ContactDespre noi
MeniuCăutare
Mathilde M.

L'art de la création

Colecțiile Mathilde M. sunt create în Mâcon, Burgundia. Toate creațiile companiei sunt exclusive și înregistrate.

De la înființarea sa, în urmă cu mai bine de 20 ani, Mathilde M. a oferit delicatețe, eleganță și rafinament pentru interior, într-un stil clasic-chic francez, versatil, atemporal și autentic.

 

Le raffinement de l’art de vivre français

Denumit uneori shabby chic sau decor romantic, acest stil fermecător este identificabil la prima vedere. Hrănit de secole de creativitatea artiștilor și a meșteșugarilor, acest stil celebrează o artă de a trăi atemporală.

Inspirându-se liber din moștenirea castelelor și a frumoaselor reședințe ale Franței din secolul al XVIII-lea, Mathilde M. aduce la zi această eleganță franceză unică, prin colecțiile sale rafinate.

 

Notre philosophie

Recunoscută pentru expertiza ei în parfumerie, Mathilde M. creează parfumuri rafinate pentru ambient.

De înaltă calitate, parfumurile Mathilde M. sunt dezvoltate în colaborare cu parfumeri din Grasse, capitala mondială a parfumeriei. Complexe și variate, parfumurile de interior sunt creații atent realizate, cu numeroase note olfactive, asemenea parfumeriei consacrate, pentru corp.

 

Fiecare obiect Mathilde M. este decorat cu detalii elegante, aplicate manual, în atelierele din Mâcon: panglicile stilizate și cameele prețioase sunt semnătura eleganței unice a mărcii.

Embleme ale brandului Mathilde M., decorațiunile parfumate din ipsos sunt realizate manual și finisate meticulos în atelierele companiei, rezultând obiecte de înaltă calitate estetică. Materialul este transformat în obiecte unice și originale, cu detalii si finisaje delicate, armonioase. Calitatea ipsosului permite ca fiecare decor sa fie impregnat cu un parfum unic, de durata, care se elibereaza treptat. Mai mult decât obiecte decorative frumoase, decorațiunile parfumate din ipsos te conduc în inima unei povești, a unui univers olfactiv unic.

 

Nos inspirations

Inspirate de moștenirea istorică, arta, arhitectura și grădinile ornamentale magnifice ale reședințelor Franței din secolul al XVIII-lea, colecțiile Mathilde M. combină armonios curentele actuale, know-how-ul artizanal, tradițiile și romantismul vremurilor trecute.

Atmosfere, culori și materiale, o schiță de început, un desen, prind viață și devin decorațiuni, obiecte elegante de veselă sau produse inedite pentru parfumarea ambientului.

Echipa de creație Mathilde M. prezintă două colecții în fiecare an, cu produse concepute cu pasiune și entuziasm.

Toate creațiile Mathilde M. sunt exclusive și înregistrate. Mathilde M. se străduiește să ofere produse de calitate, respectând specificații extrem de riguroase.

 

Produsele Mathilde M. sunt distribuite în peste 50 de țări, fiind un lider pe piața parfumurilor și decorațiunilor interioare.

Sortează după:
Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
Despre noiContactTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPR
Copyright 2024 savon.ro. Toate drepturile rezervate.
BMB Team Consulting and Solutions SRL, str. Dr. Dumitru Raureanu nr. 4, București, Sector 5
Nr. Reg. Com.: J40/5873/2010, CIF RO27036227