ContactDespre noi
MeniuCăutare
savon.ro
SĂPUN
Mathilde M - petale de sapun
Petits Cœurs Jasmin
Mathilde M - petale de sapun<br>Petits Cœurs Jasmin

Mathilde M - petale de sapun
Petits Cœurs Jasmin

52.00 Lei

SKU: 3700256267352

Petale de săpun parfumate Cœurs - Jasmin

 

Delicate | Parfumate | Utile

Parfumează decorul din ipsos de pe cutie și oferă-ți o experiență olfactivă ori de câte ori dorești.

 

Produs Mathilde M, Franța.

Cantitate: 33g

 

 

Cantitate:

Adaugă la favorite
Prezentare
Un mic gest de cochetărie sau, uneori, o simplă necesitate. Alteori, o soluție la îndemână și-un plus de farmec pentru călătorie.
 
Petalele de săpun Mathilde M se transformă în spumă cremoasă atunci când sunt umede și lasă mâinile parfumate delicat cu note de iasomie.
 
Decorul de pe capacul cutiei este realizat manual în atelierele companiei din Mâcon, Burgundia, dintr-un ipsos foarte fin și absorbant. Materialul permite ca acesta să fie impregnat cu parfumul dorit, parfum care se eliberează treptat, pentru o perioadă lungă de timp. Astfel, atunci când vei purta cutia cu petale de săpun în călătoriile tale sau în drumurile de zi cu zi, ea va parfuma valiza de voiaj sau geanta.
 
Iar după ce ai consumat și ultima petală, nu arunca capacul. Folosește-l pentru a parfuma un dulap cu prosoape sau un sertar cu ciorăpei. Împrospătează-l cu unul-două pufuri de parfum (de exemplu unul ambiental care este mai concentrat) și, timp de câteva săptămâni, bucură-te de garderobă parfumată.
 
În funcție de dimensiunea spațiului în care este așezat și de concentrație, parfumul durează până la 3-4 săptămâni.

 

 

Te invităm în universul Mathilde M, inspirat de moștenirea istorică, arta și arhitectura frumoaselor reședințe ale Franței din secolul al XVIII-lea.

Colecțiile Mathilde M sunt create în Mâcon, Burgundia.

 

Petale de săpun parfumate Cœurs blancs - Jasmin - 33g.

Dimensiuni:

- recipient din plastic: ø8 x 5.2 cm

- greutate totală (ambalaj + conținut): 70g

Ambalaj reciclabil din plastic, ipsos, material textil.

Compoziție

Petale de săpun parfumate - Jasmin

conform INCI:

solonum tuberosum (potato) starch, polyvinyl alcohol, sodium lauryl sulfate, cocamidopropyl betaine, glycerin, aqua, parfum, phenoxyethanol, bht, linalool, benzyl salicylate, hexyl cinnamal

 

Lista ingredientelor poate suferi modificări. Consultă ambalajul produsului, înainte de utilizare.

Utilizare

Așează o petală de săpun între palme și umezește abundent cu apă. Apoi, cu mișcări circulare, formează o spumă cremoasă și parfumată.

Clătește cu apă curată, până la îndepărtarea completă a săpunului.

 

O petală de săpunul este de unică folosință și este suficientă pentru o spălare a mâinilor.

 

Produs pentru uz extern. Evită contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătește cu apă câteva minute. Dacă porți lentile de contact, îndepărtează-le și continuă clatirea. Dacă iritația persistă, consultă medicul specialist.

Producator

L'art de la création

Colecțiile Mathilde M. sunt create în Mâcon, Burgundia. Toate creațiile companiei sunt exclusive și înregistrate.

De la înființarea sa, în urmă cu mai bine de 20 ani, Mathilde M. a oferit delicatețe, eleganță și rafinament pentru interior, într-un stil clasic-chic francez, versatil, atemporal și autentic.

 

Le raffinement de l’art de vivre français

Denumit uneori shabby chic sau decor romantic, acest stil fermecător este identificabil la prima vedere. Hrănit de secole de creativitatea artiștilor și a meșteșugarilor, acest stil celebrează o artă de a trăi atemporală.

Inspirându-se liber din moștenirea castelelor și a frumoaselor reședințe ale Franței din secolul al XVIII-lea, Mathilde M. aduce la zi această eleganță franceză unică, prin colecțiile sale rafinate.

 

Notre philosophie

Recunoscută pentru expertiza ei în parfumerie, Mathilde M. creează parfumuri rafinate pentru ambient.

De înaltă calitate, parfumurile Mathilde M. sunt dezvoltate în colaborare cu parfumeri din Grasse, capitala mondială a parfumeriei. Complexe și variate, parfumurile de interior sunt creații atent realizate, cu numeroase note olfactive, asemenea parfumeriei consacrate, pentru corp.

 

Fiecare obiect Mathilde M. este decorat cu detalii elegante, aplicate manual, în atelierele din Mâcon: panglicile stilizate și cameele prețioase sunt semnătura eleganței unice a mărcii.

Embleme ale brandului Mathilde M., decorațiunile parfumate din ipsos sunt realizate manual și finisate meticulos în atelierele companiei, rezultând obiecte de înaltă calitate estetică. Materialul este transformat în obiecte unice și originale, cu detalii si finisaje delicate, armonioase. Calitatea ipsosului permite ca fiecare decor sa fie impregnat cu un parfum unic, de durata, care se elibereaza treptat. Mai mult decât obiecte decorative frumoase, decorațiunile parfumate din ipsos te conduc în inima unei povești, a unui univers olfactiv unic.

 

Nos inspirations

Inspirate de moștenirea istorică, arta, arhitectura și grădinile ornamentale magnifice ale reședințelor Franței din secolul al XVIII-lea, colecțiile Mathilde M. combină armonios curentele actuale, know-how-ul artizanal, tradițiile și romantismul vremurilor trecute.

Atmosfere, culori și materiale, o schiță de început, un desen, prind viață și devin decorațiuni, obiecte elegante de veselă sau produse inedite pentru parfumarea ambientului.

Echipa de creație Mathilde M. prezintă două colecții în fiecare an, cu produse concepute cu pasiune și entuziasm.

Toate creațiile Mathilde M. sunt exclusive și înregistrate. Mathilde M. se străduiește să ofere produse de calitate, respectând specificații extrem de riguroase.

 

Produsele Mathilde M. sunt distribuite în peste 50 de țări, fiind un lider pe piața parfumurilor și decorațiunilor interioare.

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
Despre noiContactTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPR
Copyright 2024 savon.ro. Toate drepturile rezervate.
BMB Team Consulting and Solutions SRL, str. Dr. Dumitru Raureanu nr. 4, București, Sector 5
Nr. Reg. Com.: J40/5873/2010, CIF RO27036227