ContactDespre noi
MeniuCăutare
savon.ro
PARFUMERIE
Patchouli Mania
by Fabrice Pellegrin
Patchouli Mania<br>by Fabrice Pellegrin

Patchouli Mania
by Fabrice Pellegrin

410.00 Lei410.00 Lei

SKU: 3770010614951

Apă de parfum. Unisex.

 

Profund, misterios și senzual.

Un echilibru perfect între bogăția notelor de paciuli și a celor dulci pudrate de cacao.

 

Produs Essential Parfums, Franța.

Cantitate: 10ml sau 100ml

 

Alege cantitatea:

10ml100ml150ml refill

Cantitate:

Adaugă la favorite
Prezentare

Patchouli Mania by Fabrice Pellegrin

 

„Mi-am imaginat un paciuli senzual, care provoacă dependență, profund și misterios. Compoziția găsește un echilibru între bogăția paciuliului și dulceața pudrată a notelor de cacao.

La fel ca lumea modei, parfumeria reproiectează, rescrie și stabilește în mod constant tendințe.”

 

Inspirat de senzualitatea și profunzimea notelor de paciuli, Fabrice Pellegrin a compus un parfum armonios, cald, ușor condimentat-gurmand, cu linii misterioase.

Prima impresie: davana indiană, alune verzi, esență de coriandru din Armenia.
Note de mijloc: absolut de cacao din Coasta de Fildeș, Clearwood - moleculă cu note profund lemnoase, ceai roșu.
Note de bază: paciuli indonezian, vetiver haitian, Cetalox - o moleculă cu note de mosc și ambră.

 

Evoluție:

Patchouli Mania are un debut aromatic de davana și alune verzi, condimentat cu nota lemnoasă și picantă a semințelor de coriandru.

Urmează notele calde și savuroase de cacao, echilibrate de tonurile profunde și lemnoase de Clearwood și ceai roșu.

Baza lemnoasă, învăluitoare și pământoasă dezvăluie un paciuli misterios, în perfectă armonie cu senzualitatea și rotunjimea vetiverului și cu fațetele ambrate ale Cetaloxului.

Patchouli Mania are un traseu fermecător, sofisticat și este o aventură olfactivă impresionantă pentru orice pasionat de paciuli.

 

Producătorii materiilor prime din acest parfum aplică metode durabile de producție, în vederea îmbunătățirii practicilor agricole și de distilare, precum și pentru reducerea impactul asupra mediului.

Vetiverul haitian LMR este certificat „IMO For Life”, cu scopul de a reduce impactul asupra mediului și sprijinirea comunităților agricole din Haiti.

 

Apă de parfum concentrată 17% – Alcool vegetal din sfeclă – Fără colorant – 93% natural – Unisex

Cruelty free / netestat pe animale – Vegan – Fără ftalați

 

Rezervele Essential Parfums 150ml sunt compatibile cu sticlele reincarcabile, lansate in 2023. Verifica daca pulverizatorul se poate desface, inainte de achizitia unei rezerve de 150ml.

 

Compoziție

Apă de parfum concentrată 17% – Alcool vegetal din sfeclă – Fără colorant – 93% natural – Unisex

Produsul nu este testat pe animale – Vegan – Fara ftalați

 

conform INCI:

 

alcohol denat, parfum (fragrance), aqua, alpha-isomethyl ionone, linalool, ethylhexyl methoxycinnamate, eugenol, butyl methoxydibenzoylmethane, ethylhexyl salicylate, limonene.

Lista ingredientelor poate suferi modificări. Consultă ambalajul produsului, înainte de utilizare.

 

93% ingrediente naturale

Ambalaj ecologic din carton, fără adeziv.

Utilizare

Uz extern. Se pulverizează pe piele, de la o distanţă de aproximativ 25-30 cm. Evită contactul cu ochii. Inflamabil.

Producator

Essential Parfums (EP): libertate, pasiune și experiențe.

EP are un portofoliu de nouă parfumuri, create între anii 2018 și 2022 în colaborare cu parfumierii Quentin Bisch, Olivier Pescheux, Nathalie Lorson, Bruno Jovanovic, Antoine Maisondieu, Natalie Gracia-Cetto, Sophie Labbe și Calice Becker.

 

Geraldine Archambault, fondatoarea companiei: "Cu peste 25 de ani de experiență în industria parfumurilor, am înființat EP cu un spirit rebel și cu misiunea de a restabili esența parfumeriei artistice. La EP, am crescut cu o abordare simplă: oferindu-le parfumerilor carte albă pentru a crea, fără constrângeri sau limite."

 

Creăm parfumerie de înaltă calitate la un preț accesibil.
EP colaborează cu cei mai buni maeștri și parfumieri seniori din lume, aprovizionând cu rigoare cele mai bune ingrediente durabile ori de câte ori este posibil, pentru a fi transformate în capodopere olfactive. Rezultatul este o marcă de la care puteți achiziționa parfumuri unice, excepționale la un preț accesibil - taoate ambalate în ambalaje ecologice.

 

O idee simplă
Compania EP a fost creată pentru a împărtăși o adevărată pasiune pentru arta parfumului. Prin urmare, prioritatea va fi întotdeauna parfumul în sine, mai degrabă decât elementele care îl înconjoară (cum ar fi sticlele costisitoare, costurile de publicitate și taxele de licență care tind să încurce esența parfumeriei).

 

Abordare: parfumerie de înaltă calitate, durabilă și accesibilă
La EP, credem că parfumeria artistică la un preț accesibil este nu numai posibilă, ci și cea mai bună cale de urmat. Prin eliminarea intermediarilor și a modurilor tradiționale de publicitate, suntem capabili să ocolim costurile care reduc calitatea aromelor noastre. Inclusiv designul nostru reflectă această convingere: fiecare recipient elegant din sticlă pune accent pe continutul pretios din interior, etichetat simplu cu numele parfumului si semnatura parfumierului.

Singura limitare pe care au avut-o parfumierii EP este că trebuie să folosească cel puțin un ingredient durabil în formula fiecărui parfum. De regulă, există mai mult decât unul: Mon Vetiver by Bruno Jovanovic se bazează pe vetiver care a fost cultivat pe plantații durabile din Haiti, Orange X Santal by Natalie Gracia-Cetto este realizat cu extract din lemn de santal durabil din plantațiile australiene etc.

Parfumurile EP nu au colorant. Ambalajele sunt ecologice, din hârtie, deschise și fără adezivi. Pe ambalajul fiecărui parfum sunt tipărite vizibil: concentrația acestuia, numele și portretul parfumerului care l-a creat.

 

Geraldine Archambault: "Oamenii de azi vor să știe cum este făcut (parfumul), de unde vine, ce impact a avut asupra planetei noastre. Sunt consumatori care aleg inteligent. Pot spune că EP este primul brand de nișă la un preț accesibil. Patruzeci la sută din cost este materia primă.

Mi-am creat propriul proiect de brand, deoarece credeam că lipsește ceva în parfumerie. Calitate bună, parfumuri accesibile, parfumieri vedete demni de apreciat și sustenabilitatea sunt cheile brandului meu."

 

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
Despre noiContactTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPR
Copyright 2024 savon.ro. Toate drepturile rezervate.
BMB Team Consulting and Solutions SRL, str. Dr. Dumitru Raureanu nr. 4, București, Sector 5
Nr. Reg. Com.: J40/5873/2010, CIF RO27036227