ContactDespre noi
MeniuCăutare
savon.ro
PARFUMERIE
The Musc
by Calice Becker
The Musc<br>by Calice Becker

The Musc
by Calice Becker

410.00 Lei410.00 Lei

SKU: 3770010614043

Apă de parfum. Unisex.

Irezistibil, floral, un adevărat seducător.

The Musc... un nor de mosc învăluitor și reconfortant.

 

Produs Essential Parfums, Franța.

Cantitate: 10ml sau 100ml

 

 

Alege cantitatea:

10ml100ml150ml refill

Cantitate:

Adaugă la favorite
Prezentare

The Musc by Calice Becker

 

„Mi-am imaginat acest parfum ca pe un nor de mosc învăluitor și reconfortant. Un mosc adorabil amestecat cu ghimbir roșu, lavandă, o inimă florală strălucitoare și tonuri moi, lemnoase ale unui sublim lemn de santal din Australia.
Îmi place să adaug o doză de intrigă, pentru că nimic nu atrage atenția mai bine decât atingerea a ceva neașteptat.”

 

The Musc are trăsături distinctive care se exprimă simultan, iar fuziunea lor îi permit să fie, deopotrivă, un parfum contemporan și atemporal. Este o compoziție complexă, luminoasă și senzuală, cu o performanța spectaculoasă. Calice Becker a creat un parfum tandru și viguros în egală măsură, rafinat, profund și-n total acord cu descrierea ei: un nor de mosc învăluitor și reconfortant.

Prima impresie: ghimbir roșu din Laos
Note de mijloc: lavandin grosso din Franța, santal din Australia (Santalum Album)
Note persistente: ceară de albine din Laos, mosc Nirvanolide - moleculă care asigură tenacitate și amplitudine parfumului; aceasta înlocuiește moscul natural, care, din motive etice și de conservare a biodiversității nu mai este folosit de parfumeria modernă.

 

Evoluție:

The Musc are inocență, subtilitate, senzualitate și armonie, iar asocierea cu norii din descriere nu este deloc întâmplătoare: este eteric, ușor, proaspăt și catifelat.

Povestea lui se deschide grațios, dar și foarte energic, cu note proaspete, ușor picante, de ghimbir roșu din Laos și tonuri florale de lavandin. Eleganța lavandei din Provence se amestecă cu santalul australian și creează un parcurs delicat către următoarea etapă.

Aerisită, abstractă și minimalistă, partea centrală este dominată de rafinatul santal australian, care netezește și punctează amestecul cu tonuri calde, moi și lemnoase.

Ceara de albine este catalizatorul The Musc și pare să aducă cu sine dulceața și notele florilor din care a fost obținută. Grație spectrului său olfactiv, ea modelează comportamentul celorlalte ingrediente, accentuează aspectele florale ale compoziției și le decorează cu tonuri aparte de ceară și polen.

Asocierea captivantă dintre ceara de albine și nota pură de mosc Nirvanolide, aduce parfumului nuanțe reconfortante, lactonice și dulci de fân, sporindu-i, totodată, profunzimea și performanțele excepționale. Nirvanolide este o moleculă cu tonuri de mosc, eterică, curată și complexă, care oferă profunzime și durabilitate. 

 

Puritatea și tandrețea, acordurile - lemnoase, moscate si florale - îmbinate armonios într-un "nor" fără greutate, transformă The Musc într-un companion excelent pentru toate ocaziile. Este un parfum căruia îi sta bine în colecția oricărui iubitor de mosc, dar și a cunoscătorului de parfumuri moderne, complexe, extraordinare.

 

Producătorii materiilor prime din acest parfum aplică metode durabile de producție, în vederea îmbunătățirii practicilor agricole și de distilare, precum și pentru reducerea impactul asupra mediului.

Cu excepția moscului, înlocuit de molecula Nirvanolide, ingredientele principale ale parfumului sunt naturale.

Ceara de albine și uleiul de ghimbir roșu sunt produse ale parteneriatului dintre Institutul  Givaudan cu populațiile locale din Laos, de unde aceste două materii prime sunt obținute într-o manieră durabilă, ca parte a programului „Innovative Naturals” al companiei elvețiene. Dincolo de comerțul echitabil, acest program include asistență tehnică și educație pentru comunitățile locale, ajutându-le să se diversifice și, în același timp, finanțează construcția și dotarea unei școli medii.

Reînființate acum aproximativ 20 de ani, plantațiile de santal asigură comunităților aborigene din Australia de Vest un venit constant, protecția și sustenabilitatea pământului lor. Recoltarea este strict controlată de guvern.

 

Apă de parfum concentrată 17% – Alcool vegetal din sfeclă – Fără colorant – 88% natural – Unisex

Cruelty free / netestat pe animale – Vegan – Fără ftalați

 

Rezervele Essential Parfums 150ml sunt compatibile cu sticlele reincarcabile, lansate in 2023. Verifica daca pulverizatorul se poate desface, inainte de achizitia unei rezerve de 150ml.

Compoziție

Apă de parfum concentrată 17% – Alcool vegetal din sfeclă – Fără colorant – 88% natural – Unisex

Cruelty free / netestat pe animale – Vegan – Fără ftalați

 

conform INCI:

alcohol denat, parfum (fragrance), aqua, ethylhexyl methoxycinnamate, alpha-isomethyl ionone, butyl methoxydibenzoylmethane, ethylhexyl salicylate, citronellol, linalool, citral, benzyl benzoate, d-limonene.

Lista ingredientelor poate suferi modificări. Consultă ambalajul produsului, înainte de utilizare.

 

88% ingrediente naturale

Ambalaj ecologic din carton, fără adeziv.

Utilizare

Uz extern. Se pulverizează pe piele, de la o distanţă de aproximativ 25-30 cm. Evită contactul cu ochii. Inflamabil.

Producator

Essential Parfums (EP): libertate, pasiune și experiențe.

EP are un portofoliu de nouă parfumuri, create între anii 2018 și 2022 în colaborare cu parfumierii Quentin Bisch, Olivier Pescheux, Nathalie Lorson, Bruno Jovanovic, Antoine Maisondieu, Natalie Gracia-Cetto, Sophie Labbe și Calice Becker.

 

Geraldine Archambault, fondatoarea companiei: "Cu peste 25 de ani de experiență în industria parfumurilor, am înființat EP cu un spirit rebel și cu misiunea de a restabili esența parfumeriei artistice. La EP, am crescut cu o abordare simplă: oferindu-le parfumerilor carte albă pentru a crea, fără constrângeri sau limite."

 

Creăm parfumerie de înaltă calitate la un preț accesibil.
EP colaborează cu cei mai buni maeștri și parfumieri seniori din lume, aprovizionând cu rigoare cele mai bune ingrediente durabile ori de câte ori este posibil, pentru a fi transformate în capodopere olfactive. Rezultatul este o marcă de la care puteți achiziționa parfumuri unice, excepționale la un preț accesibil - taoate ambalate în ambalaje ecologice.

 

O idee simplă
Compania EP a fost creată pentru a împărtăși o adevărată pasiune pentru arta parfumului. Prin urmare, prioritatea va fi întotdeauna parfumul în sine, mai degrabă decât elementele care îl înconjoară (cum ar fi sticlele costisitoare, costurile de publicitate și taxele de licență care tind să încurce esența parfumeriei).

 

Abordare: parfumerie de înaltă calitate, durabilă și accesibilă
La EP, credem că parfumeria artistică la un preț accesibil este nu numai posibilă, ci și cea mai bună cale de urmat. Prin eliminarea intermediarilor și a modurilor tradiționale de publicitate, suntem capabili să ocolim costurile care reduc calitatea aromelor noastre. Inclusiv designul nostru reflectă această convingere: fiecare recipient elegant din sticlă pune accent pe continutul pretios din interior, etichetat simplu cu numele parfumului si semnatura parfumierului.

Singura limitare pe care au avut-o parfumierii EP este că trebuie să folosească cel puțin un ingredient durabil în formula fiecărui parfum. De regulă, există mai mult decât unul: Mon Vetiver by Bruno Jovanovic se bazează pe vetiver care a fost cultivat pe plantații durabile din Haiti, Orange X Santal by Natalie Gracia-Cetto este realizat cu extract din lemn de santal durabil din plantațiile australiene etc.

Parfumurile EP nu au colorant. Ambalajele sunt ecologice, din hârtie, deschise și fără adezivi. Pe ambalajul fiecărui parfum sunt tipărite vizibil: concentrația acestuia, numele și portretul parfumerului care l-a creat.

 

Geraldine Archambault: "Oamenii de azi vor să știe cum este făcut (parfumul), de unde vine, ce impact a avut asupra planetei noastre. Sunt consumatori care aleg inteligent. Pot spune că EP este primul brand de nișă la un preț accesibil. Patruzeci la sută din cost este materia primă.

Mi-am creat propriul proiect de brand, deoarece credeam că lipsește ceva în parfumerie. Calitate bună, parfumuri accesibile, parfumieri vedete demni de apreciat și sustenabilitatea sunt cheile brandului meu."

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
Despre noiContactTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPR
Copyright 2024 savon.ro. Toate drepturile rezervate.
BMB Team Consulting and Solutions SRL, str. Dr. Dumitru Raureanu nr. 4, București, Sector 5
Nr. Reg. Com.: J40/5873/2010, CIF RO27036227